terug naar nieuws

Datum 8 september 2021


Locatie Casteleyn Meppel


Aanwezig


Namens het bestuur: Klaas Koobs en Bert Spronk


Leden: Sander Boers, Roelof Hengsteboer, Mark Scholte, Rene Harink, Kevin Veenstra, Theo Visser, Marloes de Boer, Cees Bakker, Xander Steur, Rene Smit, Tim Nieborg, Ruben Postma, Jarald Warnders, Alwin Kuiper, Joel Feenstra, Bas van Berkum, Martin Schalen, Patrick Wielders, Aaldert Jan Kleis


Opening


Alle aanwezigen worden welkom geheten. Hopelijk kunnen we weer een volledig seizoen spelen. We zijn blij dat we weer kunnen darten en we vieren dat door als MDV het eerste bakkie in te doen volgende week. Elk café krijgt een bedrag van € 25,- per team overgemaakt voor de teams die die avond spelen. De twee teams die vrij zijn die week worden ook niet vergeten.


Bestuur


Kimberley Schuurman is gestopt als penningmeester. Peter van der Voort van der Kleij is de opvolger en hij is inmiddels al ingewerkt.
Bianca Steenkamp stopt als secretaris en we zijn nog bezig met een opvolger.
Klaas Koobs is al weer een tijdje “tijdelijk” voorzitter. Achter de schermen blijven we zoeken naar een vervanger.


Indeling Competitie 2021-2022


Ten opzichte van de situatie voor alle Coronaperikelen zijn we een aantal teams kwijt geraakt.
Gelukkig starten er ook weer een aantal nieuwe teams. We starten de competitie met 30 in plaats van 38 teams. Dit betekent dat we 1 klasse minder hebben. We hebben nu een 1e , 2e , 3e en 4e klasse.
We hebben bij de indeling rekening gehouden met de indeling van 2020 en bij de nieuwe teams de sterkte van het team ingeschat.
Aangezien er op dit moment nog een sluitingstijd van 00.00 is in de horeca, kan het wellicht voor sommige wedstrijden krap worden om de eindtijd te halen. Er is dan ook een mogelijkheid om de wedstrijd om 19.30 uur te starten. Doe dit dan wel in overleg met je tegenstander. Ook kwam de opmerking vanuit de leden dat de rookpauzes ook wel wat handiger gepland kunnen worden. Dat zorgt regelmatig voor lange onderbrekingen. Het verzoek aan alle teams om daar rekening mee te houden.


Jacob Schiphorst Bokaal


De JSB wordt weer op dezelfde manier gedaan als in het verleden. 26 oktober is de eerste ronde. De winnaar gaat naar de Topklassen en de verliezer gaat naar de BoTheR.

Spijkerman Single


Gezien het geringe aantal aanmeldingen voor de single is besloten om de beste 8 naar de finale te laten gaan ipv de top 16.


Systeem


We werken dit seizoen nog met het huidige systeem om uitslagen te verwerken. Vanaf januari hopelijk met een nieuw systeem: teambeheer. Meer info hierover komt gedurende de eerste seizoenshelft.


Corona maatregelen


We weten niet wat de overheid beslist in de toekomst en het is dus onzeker war er gaat gebeuren.
Mochten er nieuwe of andere maatregelen komen dan zullen we ons daar aan moeten houden.
Hopelijk kunnen we zonder beperkingen onze competities afwerken.


Prijzengeld laatste afgeronde competitie.


Tijdens deze ALV zou vanavond het laatste prijzengeld van de competitie 2019-2020 worden uitgereikt, maar de penningmeester is op dit moment op vakantie. Hij zal er voor zorgen dat de bedragen op de juiste plaats terecht komen.

terug naar nieuws

Programma van Oktober

05 Singles
12 Competitie
19 Competitie
26 Bokaal

Programma van November

02 Competitie
09 Competitie
13 Open Klok koppel
14 Open Klok single
16 Competitie
23 Singles
30 Competitie

Programma van December

07 Competitie
14 Competitie
21 Competitie
28 Bokaal

Sponsors